Početna

ZABRANJENO VOĆE

ZABRANJENO VOĆE

ZABRANJENO VOĆE Time icon 30/04/2021 Pon - pet 18:20

Pratićemo život Zejnep i Jildiz, dvije sestre koje žive zajedno, ali sa različitim karakterima i životnim ciljevima. Zejnep je djevojka koja se strogo pridržava etičkih vrijednosti, ima za cilj uspješnu karijeru i teži tome, dok Jildiz vjeruje da ona zaslužuje više i brak s bogatim čovjekom smatra srećom.

Život od Jildiz se preokreće kada upozna Ender Argun. Jildiz je prepoznaje iz sedmičnih tabloida, zavidi joj, želi voditi život baš poput njenog i sanja o tome da je zamijeni kao kraljicu Istanbula.S druge strane, Ender ima cilj da se razvede od svog supruga Halita, a da pritom ne izgubi položaj u istanbulskom krugu visokog društva, kao ni svoj finansijski status. Ona zna da ne može dobiti bogatstvo i razvod istovremeno, te smišlja plan da svom suprugu namjesti drugu djevojku, a potom ga optuži za nevjeru, što bi joj na sudu donijelo visoku naknadu. Djevojka koju traži nije niko drugi do – Jildiz.

Zejnep počinje raditi u kompaniji Halitovog partnera. Dok se Jildiz sprema donijeti najvažniju odluku svog života, Zejnep će se uvući u lanac promjena životnih događaja o kojima nikada nije ni sanjala.

Trenutno se snima treća sezone ove serije, što dovoljno govori o njenoj popularnosti. Od 100 najgledanijih programa u Turskoj nalazi se na visokom petom mjestu.

Serije

Serije