Почетна

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској у 2022.години.

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској у 2022.години.

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској у 2022.години.

И ову 2022. годину БН телевизија је најгледанија телевизија на простору Републике Српске и тиме смо задржали лидерску позицију као и у претходних шест година.

Ово су званични подаци агенције "Аудиенце Меасуремент" којим располажу све релевантније ТВ куће у БиХ.

Шер БН телевизије у Републици Српској за 2022. годину је 14.27%.

БН телевизија је у самом врху и када је у питању БиХ.

Ове године БН телевизија по гледаности програма на територији цијеле БиХ је на другом мјесту са шером 6,05% и у односу на 2021. годину биљежи скок са треће на другу позицију.

Најгледанија информативна емисија у Републици Српској и у 2022. години је Дневник 2 са шером 26,52%.

И остали програмски садржаји БН телевизије су међу најгледанијим, а наш јутарњи програм "Добро јутро, Српска" и ове године задржао је прву позицију са шером 21,64% у Републици Српској.

Из године у годину квалитетним и разноликим програмским садржајем, заснованим на професионалним стандардима, задобили смо повјерење гледалаца и постали телевизија која је дио вас и којој се вјерује.

Имајући у виду да смо имали бројне потешкоће у раду и полиитчке притиске успјели смо да квалитетним и разноликим програмским садржајем, заснованим на професионалним стандардима, сачувамо ваше повјерење које нам годинама указујете и постали телевизија која је дио вас и којој се вјерује.

Хвала вам на томе!