Почетна

БН ТВ у јануару: Први у Српској, други у БиХ

БН ТВ у јануару: Први у Српској, други у БиХ

БН ТВ у јануару: Први у Српској, други у БиХ

Први мјесец у новој 2022. години тј. јануар 2022. БН ТВ је завршила као најгледанија телевизија у Републици Српској, а највеће повјерење гледаоци су нам указали у готово свим нашим информативним, играним и музичким емисијама.

Наша централна информативна емисија Дневник 2 у току јануара ове године била најгледанија централна информативна емисија у Српској, подаци су агенције “Аудиенце меасуремент”, једине овлашћене агенције за мјерење гледаности ТВ станица у БиХ.

Укупан шер нашег Дневника за јануар био је 25,65%, што га ставља у категорију најгледанијег ТВ Дневника на територији Републике Српске.

И цјелодневни програм БН телевизије био је најгледанији ТВ програм у Републици Српској. Укупан шер у октобру, за свих 31 дан, у збиру свих 24 часа дневно, био је 15,74 %.

Поред више од 50 ТВ станица које егзистирају на територији БиХ, БН ТВ се нашла на позицији два са шером 7,10% што је ставља међу најгледаније ТВ станице у цијелој БиХ.

Ово је 10 година да је БН ТВ током јануара, а посебно јануарских празника најгледанија ТВ станица у Републици Српској. Новодишњи и Божићни програм, БН телевизија је постао дио породичне традиције бројних српских породица како уСрпској тако и у окружењу.

Хвала вам што сте са нама.

(БН)