Početna

BN TV u januaru: Prvi u Srpskoj, drugi u BiH

BN TV u januaru: Prvi u Srpskoj, drugi u BiH

BN TV u januaru: Prvi u Srpskoj, drugi u BiH

Prvi mjesec u novoj 2022. godini tj. januar 2022. BN TV je završila kao najgledanija televizija u Republici Srpskoj, a najveće povjerenje gledaoci su nam ukazali u gotovo svim našim informativnim, igranim i muzičkim emisijama.

Naša centralna informativna emisija Dnevnik 2 u toku januara ove godine bila najgledanija centralna informativna emisija u Srpskoj, podaci su agencije “Audience measurement”, jedine ovlašćene agencije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH.

Ukupan šer našeg Dnevnika za januar bio je 25,65%, što ga stavlja u kategoriju najgledanijeg TV Dnevnika na teritoriji Republike Srpske.

I cjelodnevni program BN televizije bio je najgledaniji TV program u Republici Srpskoj. Ukupan šer u oktobru, za svih 31 dan, u zbiru svih 24 časa dnevno, bio je 15,74 %.

Pored više od 50 TV stanica koje egzistiraju na teritoriji BiH, BN TV se našla na poziciji dva sa šerom 7,10% što je stavlja među najgledanije TV stanice u cijeloj BiH.

Ovo je 10 godina da je BN TV tokom januara, a posebno januarskih praznika najgledanija TV stanica u Republici Srpskoj. Novodišnji i Božićni program, BN televizija je postao dio porodične tradicije brojnih srpskih porodica kako uSrpskoj tako i u okruženju.

Hvala vam što ste sa nama.

(BN)