Почетна

Првих шест мјесеци БН ТВ најгледанија ТВ у Српској

Првих шест мјесеци БН ТВ најгледанија ТВ у Српској

Првих шест мјесеци БН ТВ најгледанија ТВ у Српској

Према подацима агениције за мјерење гледаности ТВ станица у БиХ “Аудиенце меасуремент”, програм БН ТВ и у јуну мјесецу био је најгледанији програм у Републици Српској.

Током свих 24 сата у 30 дана јуна укупан шер БН ТВ био је 12,84% сто је највећи измјерен шер у Републици Српској.

И у ударном приме тиме термину од 16:00 до 24:00 шер БН ТВ биљежи највећу гледаност од 14.27% што нас сврстава поново у најгледанију телевизију на простору Српске.

Централна информативна емисија ДНЕВНИК 2 такође је најгледанија централна информативна емисија у Републици Српској. Повјење гледалаца Дневнику 2 у 19:30 дало 23,24% гледалаца и што нас је ставило нас на прво мјесто глеаности у категорији централних вијести у Републици Српској.

Програм БН ТВ налази се и на врху гледаности у цијелој БИХ. У конкуренцији висе од 20 релевантнијих ТВ станица на територији БиХ, БН ТВ је послије ТВ НОВА БХ, заузела друго мјесто са шером 5,28%.

Иначе, БН ТВ држи тренд најгледаније телевизије у Српској и у свим мјесецима ове године. Наиме, од 1 јануара до 30. јуна 2022. у укупном збиру свих 24 сата, за свих 6 мјесеци шер БН ТВ био је 13,87% сто је највећи измјерени шер у Републици Српској у полугодишњем пресјеку 2022 године.

Хвала вам што своје вријеме проводите уз БН!