Početna

Prvih šest mjeseci BN TV najgledanija TV u Srpskoj

Prvih šest mjeseci BN TV najgledanija TV u Srpskoj

Prvih šest mjeseci BN TV najgledanija TV u Srpskoj

Prema podacima agenicije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH “Audience measurement”, program BN TV i u junu mjesecu bio je najgledaniji program u Republici Srpskoj.

Tokom svih 24 sata u 30 dana juna ukupan šer BN TV bio je 12,84% sto je najveći izmjeren šer u Republici Srpskoj.

I u udarnom prime time terminu od 16:00 do 24:00 šer BN TV bilježi najveću gledanost od 14.27% što nas svrstava ponovo u najgledaniju televiziju na prostoru Srpske.

Centralna informativna emisija DNEVNIK 2 takođe je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Povjenje gledalaca Dnevniku 2 u 19:30 dalo 23,24% gledalaca i što nas je stavilo nas na prvo mjesto gleanosti u kategoriji centralnih vijesti u Republici Srpskoj.

Program BN TV nalazi se i na vrhu gledanosti u cijeloj BIH. U konkurenciji vise od 20 relevantnijih TV stanica na teritoriji BiH, BN TV je poslije TV NOVA BH, zauzela drugo mjesto sa šerom 5,28%.

Inače, BN TV drži trend najgledanije televizije u Srpskoj i u svim mjesecima ove godine. Naime, od 1 januara do 30. juna 2022. u ukupnom zbiru svih 24 sata, za svih 6 mjeseci šer BN TV bio je 13,87% sto je najveći izmjereni šer u Republici Srpskoj u polugodišnjem presjeku 2022 godine.

Hvala vam što svoje vrijeme provodite uz BN!