Почетна

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској

БН ТВ најгледанија телевизија у Републици Српској

Према подацима агенције за мјерење гледаности ТВ станица у БиХ “Аудиенце меасуремент ”, програм БН ТВ и у мјесецу јулу ове године био је најгледанији програм у Републици Српској.Током свих 24 часа у јулу укупан шер БН ТВ  био је 14,55%, што је највећи измјерен шер за овај мјесец у Републици Српској и скоро је дупло већи од заједничког шера АТВ-а и РТРС-а.Програм БН ТВ налази се у врху гледаности и у цијелој БИХ. У конкуренцији више од 20 релевантнијих ТВ станица на територији БиХ, БН ТВ је послије НОВА ТВ заузела друго мјесто са шером 6,51 %.

Такође, Дневник 2 је најгледанија централна информативна емисија у Републици Српској.

Повјерење Дневнику 2 БН ТВ у 19 и 30 дало је 26,44% гледалаца, што нас је задржало убједљиво на првом мјесту гледаности у категорији централних вијести у Републици Српској.

И овом случају шер централне информативне емисије БН телевизије скоро да је дупло већи је од укупног шера АТВ-а и РТРС-а заједно.

И наш јутарњи програм и даље важи за најгледанији јутарњи програм у Републици Српској са шером 24,52 %. И дупло је гледанији од јутарњег програма РТРС-а.

Исте податке које смо саопштили посједују све ТВ станице у БИХ као и у Републици Српској И могу их објавити уколико то зеле.

Хвала Вам за указано повјерење.

Ваша БН ТВ