Početna

BN TV najgledanija televizija u Republici Srpskoj

BN TV najgledanija televizija u Republici Srpskoj

BN TV najgledanija televizija u Republici Srpskoj

Prema podacima agencije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH “Audience measurement ”, program BN TV i u mjesecu julu ove godine bio je najgledaniji program u Republici Srpskoj.Tokom svih 24 časa u julu ukupan šer BN TV  bio je 14,55%, što je najveći izmjeren šer za ovaj mjesec u Republici Srpskoj i skoro je duplo veći od zajedničkog šera ATV-a i RTRS-a.Program BN TV nalazi se u vrhu gledanosti i u cijeloj BIH. U konkurenciji više od 20 relevantnijih TV stanica na teritoriji BiH, BN TV je poslije NOVA TV zauzela drugo mjesto sa šerom 6,51 %.

Takođe, Dnevnik 2 je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj.

Povjerenje Dnevniku 2 BN TV u 19 i 30 dalo je 26,44% gledalaca, što nas je zadržalo ubjedljivo na prvom mjestu gledanosti u kategoriji centralnih vijesti u Republici Srpskoj.

I ovom slučaju šer centralne informativne emisije BN televizije skoro da je duplo veći je od ukupnog šera ATV-a i RTRS-a zajedno.

I naš jutarnji program i dalje važi za najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj sa šerom 24,52 %. I duplo je gledaniji od jutarnjeg programa RTRS-a.

Iste podatke koje smo saopštili posjeduju sve TV stanice u BIH kao i u Republici Srpskoj I mogu ih objaviti ukoliko to zele.

Hvala Vam za ukazano povjerenje.

Vaša BN TV