Početna

BN TV i u septembru imala veći rejting nego sve TV stanice sa sjedištem u RS

BN TV i u septembru imala veći rejting nego sve TV stanice sa sjedištem u RS

BN TV i u septembru imala veći rejting nego sve TV stanice sa sjedištem u RS

BN TV je i u septembru imala duplo veću gledanost nego sve TV stanice zajedno u zbiru koje imaju sjediste na teritoriji Republike Srpske.

Prema podacima agencije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH “Audience measurement ”, program BN TV i u mjesecu septembru ove godine bio je najgledaniji program u Republici Srpskoj.

Tokom svih 24 časa u septembru ukupan šer BN TV  bio je 15,72 %  što je najveći izmjeren šer za ovaj mjesec u Republici Srpskoj i duplo je veći od zajedničkog šera svih tv stanica sa sjedistem u Republici Srpskoj.

Program BN TV nalazi se u vrhu gledanosti i u cijeloj BiH. U konkurenciji više od 20 relevantnijih TV stanica na teritoriji BiH, BN TV je među tri najgledanija medija u BiH.

Takođe, Dnevnik 2 je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj.

Povjerenje Dnevniku 2 BN TV u 19 i 30 dalo je 34,82 % gledalaca, što nas je zadržalo ubjedljivo na prvom mjestu gledanosti u kategoriji centralnih vijesti u Republici Srpskoj. I ovom slučaju šer centralne informativne emisije BN televizije  veći je od ukupnog šera centralnih informativnih emisija ATV-a i RTRS-a zajedno.

I naš jutarnji program i dalje važi za najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj sa šerom 23%.

Iste podatke koje smo saopštili posjeduju sve relevantnije TV stanice u BIH kao i u Republici Srpskoj i mogu ih objaviti ukoliko to zele.

Hvala Vam za ukazano povjerenje.

Vaša BN TV