Početna

BN TV: I u oktobru prvi u Republici Srpskoj

BN TV: I u oktobru prvi u Republici Srpskoj

BN TV: I u oktobru prvi u Republici Srpskoj

BN TV je i tokom oktobra imala duplo veću gledanost od ostalih TV stanica sa sjedištem u Republici Srpskoj.

Prema podacima agencije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH “Audience measurement ”, program BN TV i u mjesecu oktobru ove godine bio je najgledaniji u Republici Srpskoj.

Tokom svih 24 časa u oktobru ukupan šer BN TV  bio je 15,02%  što je najveći izmjeren šer za ovaj mjesec u Republici Srpskoj.

BN televizija je i među prve tri vodeće TV stanice u BiH sa šerom 5,77 %.

Takođe, Dnevnik 2 je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj.

Povjerenje Dnevniku 2 BN TV u 19 i 30 dalo je 35,55 % gledalaca, što nas je zadržalo ubjedljivo na prvom mjestu gledanosti u kategoriji centralnih vijesti u Republici Srpskoj. I u ovom slučaju šer centralne informativne emisije BN televizije  u oktobru veći je od ukupnog šera centralnih informativnih emisija ATV-a i RTRS-a zajedno.

Takođe i Jutarnji Program BN televizije je najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj. Šer Jutarnjeg programa BN televizije za oktobar iznosio je 21,87 %.

Ključni termin za gledanje televizije jeste večernji prajm tajm termin. Takođe, i u tom terminu od 16 do 23 časa najgledaniji program u Republici Srpskoj bio je program BN televizije sa šerom 16,70 % koji je takođe u zbiru veći nego gledanost svih drugih TV stanica sa sjedištem u Republici Srpskoj.

Iste podatke koje smo saopštili posjeduju sve relevantne TV stanice u BiH kao i u Republici Srpskoj i mogu ih objaviti ukoliko to žele.

Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

Vaša BN TV

(BN)