Početna

BN TV prva u Srpskoj, druga u BiH od 109 TV stanica u BiH

BN TV prva u Srpskoj, druga u BiH od 109 TV stanica u BiH

BN TV prva u Srpskoj, druga u BiH od 109 TV stanica u BiH

Prema podacima agencije za mjerenje gledanosti TV stanica u BiH “Audience measurement ”, program BN TV i u mjesecu januaru,  kao i prethodnih godina, bio je najgledaniji TV program u Republici Srpskoj, a u samom vrhu je kada je u pitanju i BiH.
Tokom svih 24 časa u januaru ukupan šer BN TV bio je 21.59%, što je najveći izmjeren šer za ovaj mjesec u Republici Srpskoj i veći je u zbiru od svih drugih tv stanica zajedno u Republici Srpskoj.

BN televizija je jedna od najgledanijih televizija  na teritoriji cijele BIH. Šer BN TV za mjesec januar ove godine iznosio je 9,74%, što nas stavlja na poziciju dva od 109 TV stanica koliko ih se emituje u BiH.

Dnevnik 2 BN TV je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Povjerenje Dnevniku 2 naše televizije dalo je 36,40 % gledalaca. To nas je zadržalo na prvom mjestu gledanosti u kategoriji centralnih vijesti sa šerom koji je i u ovom slučaju veći od svih drugih centralnih informativnih emisija u Republici Srpskoj.

Godinama najgledaniji jutarnji program od 6:30 do 9:30 potvrđen je i u januaru ove godine. Šer jutarnjeg programa BN televizije iznosio je 26,20% i bio je najgledaniji jutarnji program u ovom terminu ne samo u Republici Srpskoj nego u cijeloj BiH.

Izuzetnu gledanost imali su i naši praznični program za Božić I srpsku novu godinu,čiji šer je u pojedinim momentima prelazio i preko 70%.

Hvala vam što ste sa nama počeli i ovu godinu.

BN TV