Početna

BN TV najgledanija u Srpskoj i BiH tokom januara

BN TV najgledanija u Srpskoj i BiH tokom januara

BN TV najgledanija u Srpskoj i BiH tokom januara

Prema rezultatima mjerenja agencije "Audience measurement", jedine ovlašćene agencije za mjerenje gledanosti, BN televizija imala je najgledaniji program.

Ukupan šer BN televizije u januaru za svih 24 časa dnevno bio je 15,74% i znatno je viši od ostalih televizijskih stanica čiji program se može gledati u Republici Srpskoj.

 Osim, na teritoriji Republike Srpske BN televizija je u toku januara ove godine bila i televizija sa najgledanijim programom na teritoriji cijele BiH. Ukupan šer za svih 24 časa dnevno u januaru ukupan šer BN TV bio je  6,69%.

Prema istom istraživanju visoku gledanost ima i naš informativni program. Tako je naš Drugi Dnevnik bio je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Ukupan šer Dnevnika 2 BN TV za Republiku Srpsku u januaru bio je 31,14%.

Značajan udio u ukupnoj gledanosti BN televizije, daje i naš jutarnji program koji je već duži period najgledaniji jutarnji program u Republici Srpskoj. Ukupan šer našeg Jutarnjeg programa za januar bio je 29,84%.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz BN televiziju. 

BN TV