Početna

BN TV, i u februaru, čvrsto drži lidersku poziciju u Republici Srpskoj

BN TV, i u februaru, čvrsto drži lidersku poziciju u Republici Srpskoj

BN TV, i u februaru, čvrsto drži lidersku poziciju u Republici Srpskoj

Prema mjerenjima Agencije Audience measurement, program BN televizije bio je najgledaniji program jedne televizije sa sjedištem u Republici Srpskoj na teritoriji cijele BiH.

Ukupan šer BN televizije za svih 29 dana februara na teritoriji cijele BiH bio je 5,43 što nas je svrstalo među prve tri televizije sa najgledanijim programom u BiH.

Takođe, mjerenje iste agencije, koja je jedina ovlašćena za istraživanja gledanosti TV programa, pokazuje da je BN televizija i u toku februara bila i najgledanija u cijeloj Republici Srpskoj.

U ukupnom zbiru programa za svih 24 sata tokom februara program BN TV je bio najgledaniji TV program u Republici Srpskoj. Ukupan šer našeg programa u Republici Srpskoj za februar bio je 13,30%.

I Dnevnik 2 BN televizije je, takođe, zadržao trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj.  Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Drugog Dnevnika BN televizije u februaru ove godine bio 28,30%.

Jutarnji program BN televizije, već tradicionalno daje značajan doprinos ukupnoj gledanosti BN televizije i zadržava status najgledanijeg Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj.

Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u februaru ove godine bio je 27,16%.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

BN TV