Početna

U ovo teško vrijeme BN TV najgledanija u BiH

U ovo teško vrijeme BN TV najgledanija u BiH

U ovo teško vrijeme BN TV najgledanija u BiH

Prema izvještaju agencije za mjerenje gledanosti "Oudiens mežrment" program BN TV u aprilu sa šerom 17,45 bio je najgledaniji TV program u Republici Srpskoj. 

Tokom aprila, u vrijeme pandemije, sa najvećim povjerenjem gledalaca i šerom 6,93 % BN Televizija se našla ispred svih javnih emitera u BiH. 

Centralna informativna emisija Dnevnik 2 sa prosječnim šerom 31,38% bila je najgledaniji TV Dnevnik svih 30 dana aprila. 

Pored izuzetne gledanosti našeg serijskog Ii zabavnog programa, značajno mjesto u gledanosti zauzima i naš Jutranji program. Tokom aprila, Jutarnji program BN TV bio je najgledaniji program izmedju 6h i 9h u Republici Srpskoj i imao je šer 31,40%. 

Jutarnji program BN Televizije našao se i na vrhu gledanosti u cijeloj BiH. Naime naš Jutarnji program od 6h do 9h imao je najveći šer u cijeloj BiH i on je iznosio 15,04% što je daleko visše od bilo koje Televizije u BiH. 

Poštovani gledaoci, znamo da vam nije lako, kao i svima nama koji radimo u otežanim uslovima, ali drago nam je što ste ovo teško vrijeme podijelili sa nama i dali nam svoje povjerenje.

 Čovjek se na čovjeka naslanja.

 Zajedno smo jači!

Veliko hvala! 

BN TV