Početna

BN TV i u julu najgledanija TV u Republici Srpskoj

BN TV i u julu najgledanija TV u Republici Srpskoj

BN TV i u julu najgledanija TV u Republici Srpskoj

Prema rezultatima "Audience measurement”,  jedine ovlašćene agencije za mjerenje gledanosti televizijskih kuća u BiH, ukupan šer BN TV u Republici Srpskoj za 31 dan mjeseca jula i svih 24 časa dneveno - iznosi 13,6 odsto, što već duže od tri godine čini BN TV najgledanijom televizijom na teritoriji cijele Republike Srpske.

Kada je riječ o informativnom programu, gledaoci u Republici Srpskoj najveće povjerenje i dalje imaju u centralnoj informativnoj emisiji BN televizije. Tako je Dnevnik 2 BN televizije i dalje je najgledanija centralna informativna emisija u Republici Srpskoj. Ukupan šer našeg Dnervnika 2 u julu bio je 27,18.

Značajan doprinos ukupnoj gledanosti BN televizije godinama daje i naš Jutranji program. Tako je Jutarnji program BN TV i u julu bio najgledaniji sadržaj u jutarnjim časovima u Republici Srpskoj. Ukupan šer Jutarnjeg programa naše televizije u Republici Srpskoj u julu iznosio je 27,79. 

Što se tiče BIH, BN televizija je uz OBN televiziju u vrhu gledanosti. Ukupan šer BN televizije za cijelu BiH bio je 5,16 što nas je zadržalo na vrhu glednosti na teritoriji cijele BiH za svih 24 časa dnevno.

Hvala vam, poštovani gledaoci.

Vaša BN TV!