Početna

BN TV i u septembru najgledanija TV u Republici Srpskoj

BN TV i u septembru najgledanija TV u Republici Srpskoj

BN TV i u septembru najgledanija TV u Republici Srpskoj

Prema rezultatima "Audience measurement",  jedine ovlašćene agencije za mjerenje gledanosti televizijskih kuća u BiH, ukupan šer BN TV u Republici Srpskoj za svih 30 dana septembra i svih 24 časa dnevno - iznosi 12,35 odsto, što nas i dalje čini najgledanijom TV na teritoriji cijele Republike Srpske.

Visoka gledanost ostvarena je pažljivom kreiranju programske šeme i bogatim serijskim, filmskim, zabavnim i informativnim programom.

Kada je riječ o informativnom programu, gledaoci u Republici Srpskoj najveće povjerenje i dalje imaju u centralnoj informativnoj emisiji BN televizije.

Tako je Dnevnik 2 BN televizije i dalje najgledanija centralna informativna emisija na teritoriji cijele Republike Srpske. Ukupan šer našeg Dnevnika 2 u septembru bio je 33,81. Dnevnik 2 BN TV iza sebe ubjedljivo je ostavio centralne emisije drugih televizijskih kuća, pa i javnog servisa.

Što se tiče BiH, BN televizija je u top pet najgledanijih televizija na teritoriji cijele BiH. Program BN TV za BiH je na drugom mjestu, poslije OBN TV. Ukupan šer BN televizije u septembru za cijelu BiH bio je 4,80.

Hvala vam, poštovani gledaoci, što nam ukazujete svoje povjerenje.

Vaša BN TV!