Početna

BN - najgledanija televizija u BiH u 2020. godini

BN - najgledanija televizija u BiH u 2020. godini

BN - najgledanija televizija u BiH u 2020. godini

Ovo su zajednički podaci agencije "Audience Measurement" kojim raspolažu i sve relevantnije TV stanice u BiH i isti su dostupni svakoj relevantnijoj TV stanici u BiH.

Prema ovim istraživanjima BN televizija je u 2020. godini najgledanija TV stanica u Bosni i Hercegovini kao i u Republici Srpskoj.

Šer BN televizije u Republici Srpskoj iznosio je 14,67%, a u Bosni i Hercegovini 5,92% što je najveći šer od svih televizija koje egzistiraju na teritoriji cijele BiH.

Najgledanija informativna emisija u Republici Srpskoj u 2020. godini je Dnevnik 2 BN televizije sa šerom 31,42%.

I naš Jutarnji program je najgedaniji jutarnji program kako u Republici Srpskoj, tako i u Bosni i Hercegovini sa šerom 28,34%.

2020. godina sa pojavom virusa korona donijela je nove izazove za BN telviziju. Prilagođavajući se novonastaloj situaciji, strahu građana od nepoznatog, u programu BN televizije svakodnevno su emitovani izvještaji u virusu korona razgovori sa eminentnim stručnjacima koji su gledaocima objašnjavali kako se ponašati u novonastaloj situaciji, a gledaoci su s povjerenjem ostajali uz naš program.

Pri tom, naravno nisu zapostavljeni ni ostali programski sadržaji, poput filmskog, bogatog serijskog i zabavnog programa .

Hvala vam za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete.

Želimo vam dobro zdravlje i da vas u 2021. godini obradujemo nekim ljepšim vijestima i sadržajima.

Vaša BN televizija.