Početna

BN TV u januaru oborila nove rekorde gledanosti u Srpskoj i BiH

BN TV u januaru oborila nove rekorde gledanosti u Srpskoj i BiH

BN TV u januaru oborila nove rekorde gledanosti u Srpskoj i BiH

Prema mjerenjima Agencije Audince measurment, BN TV je i u januaru bila televizija sa najgledanijim programom u cijeloj Republici Srpskoj. U ukupnom zbiru, za 31 dan 24 časa dnevno, u januaru ove godine program BN TV je imala šer od 15, 89%, što nas je zadržalo na prvom mjestu gledanosti u Republici Srpskoj.

Takodje, mjerenja iste agencije, koja je jedina ovlašćena za istraživanja gledanosti TV programa, pokazuju da je BN televizija u toku januara bila i najgledanija na teritoriji cijele BiH.  Ukupan šer BN televizije za svih 31 dan tokom januara na teritoriji cijele BiH bio je 6,97% i iza nas su sve ostale televizije čiji program se gleda u BiH, uključujući i tri javna serisa.

Značajan doprinos ukupnoj gledadnosti našeg programa dali su sadržaji koji su oborili sve rekorde gledanosti povodom Badnjeg dana, Božića, Dana Republike Srpske, pravoslavne Nove godine, kao i drugi redovni sadržaji.

Tako je Dnevnik 2 BN televizije zadržao trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj . Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u januaru ove godine bio 32,32%, što je znatno viši od šera centralnih informativnih emisija RTRS-a i ATV-a.

Jutarnji program BN televizije, već tradicionalno daje značajan doprinos ukupnoj gledanosti BN televizije i zadržava status najgledanijeg Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj. Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u januaru ove godine bio je 28,97%.

Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice, i ako žele to mogu da objave.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

BN TV