Početna

BN TV zadržala lidersku poziciju i februaru

BN TV zadržala lidersku poziciju i februaru

BN TV zadržala lidersku poziciju i februaru

Prema mjerenjima Agencije Audince measurment, BN TV je i u februaru bila televizija sa najgledanijim programom u cijeloj Republici Srpskoj. U ukupnom zbiru, za 28 dana 24 časa dnevno, u februaru ove godine program BN TV je imala šer od 14,59%, što nas je zadržalo na prvom mjestu gledanosti u Republici Srpskoj.

Takođe, mjerenja iste agencije, jedine ovlašćene za istraživanja gledanosti TV programa, pokazuju da je BN televizija u toku februara bila i najgledanija na teritoriji cijele BiH.  Ukupan šer BN televizije za svih 28 dana tokom februara na teritoriji cijele BiH bio je 5,89% i iza nas su sve ostale televizije čiji program se gleda u BiH, uključujući i tri javna serisa.

I Dnevnik 2 BN televizije zadržao je trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj. Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u februaru ove godine bio 30,76%, što je znatno više od šera ostalih centralnih informativnih emisija televizija u Republici Srpskoj.

Jutarnji program BN televizije, nastavlja da daje značajan doprinos ukupnoj gledanosti BN televizije i zadržava status najgledanijeg Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj. Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u februaru ove godine bio je 25,35%.

Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice i ako žele to mogu da objave.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

BN TV