Početna

BN TV najgledanija i u aprilu 2021.

BN TV najgledanija i u aprilu 2021.

BN TV najgledanija i u aprilu 2021.

BN televizija je i u mjesecu aprilu ove godine zadržala status najgledanije televizije u Republici Srpskoj. Program BN televizije i u aprilu bio je u samom vrhu gledanosti na teritoriji cijele BiH.

Prema mjerenjima Agencije "Audince measurement" BN TV je april ove godine završila kao televizije sa najgledanijim programom u cijeloj Republici Srpskoj.

U ukupnom zbiru, za 30 dana 24 časa dnevno, u aprilu ove godine program BN TV je imao šer od 14, 85 %. Ovim šerom BN televizija nastavila je trend televizije sa najgledanijim programom od početka godine.

Takođe, prema mjerenjima iste agencije, koja je jedina ovlašćena za istraživanja gledanosti TV programa, BN televizija je u toku aprila bila i među najgledanijim televizijama na teritoriji cijele BiH i najgledanija televizija sa sjedištem u Republici Srpskoj.

Ukupan šer cjelodnevnog programa BN televizije tokom aprila na teritoriji cijele BiH bio je 5, 99%.

Gledaoci nastavljaju da povjerenje daju informativnom programu BN televizije. Tako je Dnevnik 2 BN televizije zadržao trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj .

Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u aprilu ove godine bio 30, 26 %, što je znatno više od šera ostalih centralnih informativnih emisija televizija u Republici Srpskoj.

Veliku gledanost bilježe i ostali sadržaji programa BN televizije, a značajan doprinos ukupnoj gledanosti daje i Jutarnji program.

Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u aprilu ove godine bio je 25, 96% i najgledaniji je jutranji program u Republici Srpskoj, kao i u cijeloj BiH.

Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice, i ako žele to mogu da objave.

Program BN televizije bio je najgledaniji u Republici Srpskoj i BiH i tokom vaskršnjih praznika.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

BN TV