Početna

Program BN TV i u avgustu najgledaniji u Republici Srpskoj

Program BN TV i u avgustu najgledaniji u Republici Srpskoj

Program BN TV i u avgustu najgledaniji u Republici Srpskoj

BN televizija je i u avgustu zadržala status najgledanije televizije u Republici Srpskoj.

Prema mjerenjima agencije "Oudiens mežrment", BN TV je avgust završila kao televizija sa najgledanijim programom u Republici Srpskoj.

U ukupnom zbiru, za 31 dan - 24 časa dnevno, u avgustu program BN TV je imao šer od 11,63%. Ovim šerom BN televizija je nastavila trend televizije sa najgledanijim programom od početka godine u Srpskoj.

Gledaoci nastavljaju da daju najveću podršku i informativnom programu BN televizije. Tako je Dnevnik 2 BN televizije zadržao trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj.

Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u avgustu ove godine bio 25,69 %, što je znatno više od šera ostalih centralnih informativnih emisija televizija u Republici Srpskoj.Veliku gledanost bilježe i ostali sadržaji programa BN televizije, a značajan doprinos ukupnoj gledanosti daje i Jutarnji program BN televizije. Ukupan šer Jutarnjeg programa u Republici Srpskoj u avgustu ove godine bio je 25,25% i najgledaniji je jutarnji program u Republici Srpskoj.Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice i ako žele to mogu da objave.

Hvala za povjerenje koje nam svakodnevno ukazujete i ostanite uz program BN televizije.

Vaša BN TV !