Početna

BN TV prva i u septembru

BN TV prva i u septembru

BN TV prva i u septembru

Prema mjerenjima agencije "Oudiens mežrment", BN TV  završava i ovaj mjesec kao televizija sa najgledanijim programom u Republici Srpskoj.

U ukupnom zbiru, za mjesec septembar - 24 časa dnevno, program BN TV je imao šer od 12,00%. Ovim šerom BN televizija je nastavila trend televizije sa najgledanijim programom od početka godine u Srpskoj.Gledaoci nastavljaju da daju najveću podršku i informativnom programu BN televizije. Dnevnik 2 BN televizije zadržao je trend najgledanije centralne informativne emisije u Republici Srpskoj.

Mjerenja su pokazala da je ukupan šer Dnevnika 2 BN televizije u septembru ove godine bio 26,90 %, što je znatno više od šera ostalih centralnih informativnih emisija televizija u Republici Srpskoj.

Podsjećamo da ovakve iste podatke o gledanosti imaju i ostale televizijske stanice i ako žele to mogu da objave.

I za kraj ovim putem koristimo priliku da se do daljnjeg oprostimo od gledalaca koji nas putem analognog signala gledaju u Potkozarju, Lijevče polju, Doboju I nekim dijelovima Semberije. Odlukom RAK-a BN TV noćas u ponoć mora da ugasi predajnike na Kozari,u Doboju i na Šećerani kod Bijeljine.

Hvala Vam što ste bili sa nama u proteklih 23 godine. Gledaocima koji više neće biti sa nama šaljemo poruku da se nadamo da ćemo se uskoro vidjeti u nekim boljim vremenima.

Vaša BN TV!

(BN TV)